0
Промоции

Достaвка и Плащане

Hobimagazin.bg използва услугите на Куриерска фирма Еконт.

Продуктите се доставят до  всяка точка на България в рамките на 1-2 работни дни. Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на "Еконт Експрес" в съответното населено място. Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия.

Поръчки направени до 14:00 ч. ,в работни дни, се изпращат на същия ден.

Цената на доставката до офис на Еконт е 4.9 лв., а до адрес 6.5 лв. За поръчки над 30 лв. предлагаме Безплатна доставка до офис на Еконт

Ако сте направили поръчка над 30 лв., но желаете пратката да бъде доставена до адрес, трябва да доплатите 5 лв.

За удобство на клиента всяка наша пратка пътува с опция " Преглед и тест". Това позволява стоката да бъде прегледана преди да бъде платен наложения платеж .Стойността на поръчката се заплаща на куриера в брой или на ПОС терминал при получаване на пратката (наложен платеж).

В случаи на объркана поръчка по вина на www.hobimagazin.bg, същата може да бъде върната за сметка на сайта. 

В случаите, когато това което сте получили не отговаря на Вашите изисквания или просто не го харесвате, имате възможност да го върнете до 14 дни от получаването на стоката. Условието е стоката да бъде върната в вида в който е получена и разходите за транспорта да бъдат поети от Вас.